Company

 Wie zijn wij?

De idee om een eenvoudig te gebruiken administratiepakket samen te stellen komt voort uit onze contacten met vele (kleine) ondernemers uit onze persoonlijke en professionele omgeving. Al sinds 2004 zijn wij betrokken bij diverse internet/intranet/website projecten.
Wij geloven dat online administratie de oplossing is voor de kleine en middelgrote onderneming. Geen installatie meer van programma’s en updates, geen zorgen meer over back-ups en de beveiliging van de computer, altijd en overal ter wereld heeft u de beschikking over de laatste gegevens van uw bedrijf.
Kortom, veel meer rust en tijd om te ondernemen!

Bij de veiligheid en beveiliging wordt geen enkel risico genomen. Iedere gebruiker heeft alleen toegang tot de administraties en functiemenu’s waartoe hij is geautoriseerd. Alle data worden ‘versleuteld’ (encrypted) verstuurd en opgehaald door gebruikmaking van SSL-certificaten. De applicatie wordt extern gehost in een optimaal beveiligd datacenter, waardoor een beschikbaarheid van nagenoeg 100% wordt gegarandeerd.
– Om te werken met ASPOffice moet u altijd eerst inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
– De ASPOffice – server staat in een beveiligde en gekoelde ruimte in een bewaakt datacentrum dat rechtstreeks is
aangesloten op de internetsnelweg.
– Dagelijks wordt er een back-up gemaakt van alle gegevens. Wat betekent dat bij problemen (zoals brand, elektronische storingen) nooit meer dan 1 dag werk verloren kan gaan.
– De ASPOffice – server wordt regelmatig gecontroleerd en bijgewerkt om de beveiliging, indien noodzakelijk, aan
te passen aan de nieuwste eisen en inzichten.

Ondersteuning wordt in de eerste plaats gegeven op de website zelf, door middel van de help-pagina die bij de meeste invoerschermen aanwezig is.

Komt u er niet uit dan kunt u een e-mail sturen aan: info@aspoffice.be of via ons online contactformulier.

Wij beantwoorden al uw vragen zo spoedig mogelijk.